Bloggen om sims 3!

Alla inlägg den 23 augusti 2011

Av Hanna - 23 augusti 2011 17:37

Erkänn att du oxå har tyckt att det skulle va häftigt att bo i höghus på sims!    Och såklart uppfyller sims våra önskningat! Okej kom till saken, jo, jag tänker skriva om höghusen.

PS.! Det finns bara på Kvällsnöjen!


  Där var ett exempel av ett höghus.


Om du bor i höghus kan du ej bygga ut och om ditt hus inte har bilplats kan du ej skaffa en bilparkering och därmed inte åka bil.


Man får inte hela våningen för sig själv, och därför är oftast lägenheterna små. Och jag rekomenderar inte att bo i det om man typ är 5 i hushållet! Men det är såklart ert val...


Jaja nu ska vi inte prata strunt om det! Det är faktiskt ganska enkelt (och roligt -fast det är det oxå med vanliga hus -) att bo där! Och så är du ju nära stan!


Som "ingår" som nya saker när man bor är:

Hiss+ anurlonda brev låda + telefon grejsemojs -så man kan ringa andra hushåll i höghuset, men det skriver jag lite längre när i inlägget...


Hiss kan man ha i vanliga hus oxå, men jag tror att man heldre vill åka hiss till sin våning, istället för att gå i trappor, har jag fel?    Dåligt nog finns det (oftast) 2 våningar. Nedervåningen (eller något liknande) och "något nummer". Men enstaka gånger kan det finnas fler.


Brevlådorna sitter på en vägg på den första våningen. Det ser ut som en tavla - fast breddare- och massor med olika fak. Den "funkar"   som en vanlig brevlåda förutom utseendet.


Och nu kommer vi till "telefon grejsemojsen". Den är som en planka med små knappar (bra beskrivning !? )  .  Och på andra våningar tror jag (kommer inte ihåg... hehe)  det ser ut som en låda, fast den sitter på väggen. Om du klickar på den kommer det upp några personer upp. Det är simmarna som är i din lägenhet. Då kan du bestämma att träffas utanför hissen och fråga om du får komma in.  Andra simmar kan även fråga dig!

Så håller du kontakt med de i ditt höghus!


Har jag glömt något? Kommentera och skriv vad eller bara skriv en liten kommentera. Du kan alltid fråga något i "Ställ nig en fråga...". Kom ihåg det!

Bye bye!

Presentation


Välkommen till bloggen om Sims 3!
Jag kommer skriva om sims-fusk, tips och även några historier!

Jag heter på www.thesims3.com
"Love_U_Sushi". (Jag hade en kanin som hette Sushi...)
Bli gärna min vän!

Historior

Klicka på bilderna för att komma till den historian!  

Serie

Sök i bloggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Omröstning

Hur gammal är du som läser?
 5-9
 10-13
 14-17
 20+

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards